KeFU

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KeFU
KeFU stay&lounge

〒602-8476
京都府京都市上京区五辻通千本東入上る桐木町880

880, kirinoki-icho, senbonhigashi-agaru ,itsutsuji-dori, Kamigyo-ku, Kyoto 602-8476

telephone 075.748.0456

mail info@ke-fu.jp

Recommendation List

おすすめスポット

京漬物 高新

名前/Name 

きょうつけもの たかしん
Kyo tsukemono Takashin

ジャンル/Genre

#京漬物 #京都 #お漬物 #漬物 #京のお漬物特集 #kyoto #japanesepickles #pickles #tsukemono

営業時間/Opening Hours 

10:00 am – 6:00 pm

定休⽇/Regular Day Off

不定休
Not fixed

KéFUからの距離/Distance from KéFU 

バスで約35分
35 minutes by bus

料⾦/Estimated Cost 

500 yen –

おすすめポイント/Recommendation Points 

昭和30年に八百屋さんからお漬物屋さんになった千枚漬けが有名なお店。京都府産の「聖護院かぶら」・北海道利尻産の1等級「昆布」を秘伝の技術で漬け込んだ千枚漬けを求めて地元の方だけでなく、遠方からも訪れる方が多数。季節を感じることのできる旬のお野菜のお漬物も作られており、定期的に通いたくなります。素材の持つ本来の味を感じる昔ながらのお漬物を楽しめます。
KeFU stay&lounge Takemura
This store, which became a pickle shop from a grocery store in 1955, is famous for its senmaizuke pickles. Many people visit not only locals but also from far away for their senmaizuke, which is made from “Shogoin kabura” (turnip) from Kyoto and grade 1 “kombu” (kelp) from Rishiri, Hokkaido, using a secret technique. The restaurant also produces seasonal vegetable pickles that make you want to come back regularly. You can enjoy old-fashioned pickles where you can feel the true flavor of the ingredients.

場所/Address 

https://maps.app.goo.gl/WfzAkdfcLPkbmQX99

Website 

https://www.takasintukemono.com/