おすすめスポット
京つけもの富屋
Kyotsukemono Tomiya
#京野菜 #京都 #漬物 #京のお漬物特集 #kyoto #pickles #tsukemono #japanesepickles
10 : 30 am – 6 : 00 pm
木曜、日曜
Thursday, Sunday
バスで約35分
About 35 minutes by bus
400 yen –
京都市北区寺町鞍馬口の住宅街に佇む、黒漆喰の壁が目印の小さな漬物店。1940年創業の老舗で、職人たちが一つ一つ丁寧に作っています。また、お店に並ぶお漬物たちは、全てその日の朝に袋詰めしたものなので、とても新鮮です。 おすすめは化学調味料や保存料無しで作った千枚漬けです。是非立ち寄ってみてください。
KeFU スタッフ 渡辺
Located in a peaceful residential area of Teramachi Kuramaguchi, Kita-ku, Kyoto, this small Japanese pickle store with black walls has been in established since in 1940, and its pickles are carefully made one by one by professional workers. The pickles in the store are all packed in packages on the morning of the day, so they are always very fresh. We recommend the Senmaizuke, which is made without chemical seasonings or preservatives. We hope you will stop by.
KeFU Staff Itsuki
https://maps.app.goo.gl/7LEiDpRPUDoVfMUR9