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とりやまほんてん
Toriyama Honten
#京のお漬物特集 #漬物 #japanesepickles #pickles #tsukemono #お漬物
9:00 am – 6:00 pm
毎月8日/日曜日
8th of every month/ Sunday
バスで約25分
About 20 minutes by bus
1,000 – 3,000 yen
昭和14年創業で、今もな手作りの方法で漬物の製造を行っている、昔ながらのお漬物屋さん。創作漬物の「花てっぽう」は一段と目が惹かれます。また、「京の鶏めしの素」はジャパンフードセレクションにてグランプリを受賞するなど、華々しい功績が窺えます。他にも様々な種類のお野菜のお漬物もたくさん並んでいるので、ぜひお試しあれ。
KéFU staff 河村
Founded in 1939, this old-fashioned pickle shop still manufactures pickles using handmade methods. The “Hana Teppo,” a creative pickle, is even more eye-catching. In addition, “Kyo no Chicken Meshi no Moto” won the Grand Prix at the Japan Food Selection, and other spectacular achievements can be seen. There are also many other pickles of various kinds of vegetables on the shelves.
KéFU staff Yurika