KeFU

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KeFU stay&lounge

〒602-8476
京都府京都市上京区五辻通千本東入上る桐木町880

880, kirinoki-icho, senbonhigashi-agaru ,itsutsuji-dori, Kamigyo-ku, Kyoto 602-8476

telephone 075.748.0456

mail info@ke-fu.jp

Recommendation List

おすすめスポット

とり山本店

名前/Name

とりやまほんてん
Toriyama Honten

ジャンル/Genre

#京のお漬物特集 #漬物 #japanesepickles #pickles #tsukemono #お漬物

営業時間/Opening Hours

9:00 am – 6:00 pm

定休日/Regular Day Off

毎月8日/日曜日
8th of every month/ Sunday

KéFUからの距離/Distance from KéFU

バスで約25分
About 20 minutes by bus

料金/Estimated Cost

1,000 – 3,000 yen

おすすめポイント/Recommendation Points

昭和14年創業で、今もな手作りの方法で漬物の製造を行っている、昔ながらのお漬物屋さん。創作漬物の「花てっぽう」は一段と目が惹かれます。また、「京の鶏めしの素」はジャパンフードセレクションにてグランプリを受賞するなど、華々しい功績が窺えます。他にも様々な種類のお野菜のお漬物もたくさん並んでいるので、ぜひお試しあれ。
KéFU staff 河村

Founded in 1939, this old-fashioned pickle shop still manufactures pickles using handmade methods. The “Hana Teppo,” a creative pickle, is even more eye-catching. In addition, “Kyo no Chicken Meshi no Moto” won the Grand Prix at the Japan Food Selection, and other spectacular achievements can be seen. There are also many other pickles of various kinds of vegetables on the shelves.
KéFU staff Yurika

場所/Address

https://maps.app.goo.gl/MLRv8CFAhAN523Vm9