おすすめスポット
たわらやよしとみ 本店
Tawaraya Yoshitomi Honten
#秋の味覚栗特集 #chestnut #和菓子 #wagashi #ようかん #まんじゅう #春を感じる上生菓子特集 #桜特集
10:00 am – 4:00 pm
火曜、水曜
Tuesday, Wednesday
徒歩約20分
20 mins on foot
–
長い歴史のある京菓子のお店。俵屋吉富の七代目菓匠が生み出した「雲龍」と呼ばれる小倉餡を村雨餡で巻いたお菓子が有名。雲龍の他にも、和の焼き菓子や羊羹、最中、砂糖菓子など様々な和菓子がお店に並びます。季節に合わせた和菓子も豊富で、季節の羊羹は特に、とっても可愛らしい見た目です。
It’s a Kyogashi (Kyoto sweets) shop with a long history. “Unryu” in which ogura-an is rolled up with murasame-an, invented by the seventh confectioner of Tawaraya Yoshitomi is very famous. Besides Unryu, there are a variety of wagashi, such as Japanese-style baked sweets, yokan, monaka, sugar sweets, etc. There are also many seasonal wagashi. Seasonal yokan especially is very pretty,
https://goo.gl/maps/YUziYHQyVig4naex6