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Soshoku Cafe Ren Horikawa Shotengai ten
#エスニックフード特集 #台湾料理 #Taiwanese #屋台料理 #festivalfood #ヴィーガン #vegan #オリエンタルベジタリアン #orientalvegetarian
11:00 am – 8:00 pm
日曜日
Sunday
バスで約15分
15 mins by bus
1000 yen
台湾人のオーナーがが経営するヴィーガン&オリエンタルベジタリアンのお店です。オリエンタルベジタリアンとは、動物性食品に加え、匂いの強い五葷(にんにく、玉ねぎ、にら、ねぎ、らっきょう)を使わない料理です。台湾では宗教的にオリエンタルベジタリアンの方が多く、それを意味する「素食」の店が現地では多いようです。手作りの心のこもった美味しいおかずに、3日間も寝かせ発行させた玄米ご飯、体があったまる薬膳スープなど体がよろこぶものばかり!豆乳ドーナツやソフトクリームなどのスイーツもあり、満足できます。素朴で昔の食堂のような雰囲気で、リラックスして健康的なご飯を食べられる、ヴィーガンの方もオリエンタルベジタリアンの方も、誰でも楽しむことのできるお店です。オーナーもとっても魅力的な方なので、行かれた際にはぜひお話ししてみてください。
It’s a Taiwanese vegan & oriental vegetarian restaurant run by a Taiwanese female owner. Oriental vegetarian dishes don’t contain animal-derived food and five vegetables that have smell: onion, Chinese chieve, green onion, garlic, and Japanese leek. Delicious dishes made with heart will make you and your body happy. Besides these dishes, they also have sweet desserts like soy ice cream and donut balls. In this old-looking style restaurant that brings the atmosphere of traditional dining, everyone including vegans and oriental vegans can enjoy healthy and appetizing food.
KéFU Staff Aki
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