おすすめスポット
大坪屋彦七
Otsuboya Hikohichi
#手打ちそば #北陸料理 #珍味 #soba #noodle #にしんそば特集
11:30 am – 2:30 pm, 6:00 pm – 9:00 pm (L/O 8:30 pm)
月曜、火曜(不定休あり)
Monday, Tuesday (Irregular holiday)
バスで約40分
About 40 minutes by bus
1000 yen- 2000 yen
越前産と北海道産の石臼挽きを、産地から直送して使用している手打ちそばのお店。北陸の地酒と、白エビやホタルイカなど、富山の珍味もあり、お酒がお好きな方にもおすすめ。冬季限定のお鍋も人気。
KeFU スタッフ 渡辺
This handmade soba (buckwheat noodles) restaurant uses Echizen and Hokkaido stone grinders soba flour directly from the production area. Local sake from Hokuriku and delicacies from Toyama such as white shrimp and firefly squid are also available. The winter-only hot pot is also popular.
KeFU Staff Itsuki
https://maps.app.goo.gl/RaZbbEFyXudzLZh36