おすすめスポット
花巻屋
Hanamakiya
#にしんそば特集 #京名物 #和食 #ちりめん山椒 #鴨南蛮 #washoku #soba
平日(Weekdays) 11:30 am – 4:00 pm
土日祝(Weekends and Holidays) 11:30 am – 5:00 pm
木曜日
Thursday
バスで15分
15 minutes by bus
1,000 yen – 1,999 yen
花巻屋では、にしんそば、ちりめん山椒、すだちそば、鴨南蛮、自家製のコーラやジンジャーエール、などといったこだわり抜かれた京名物が数多く取り揃えられています。特に、先代から受け継がれているそばは、厳選した国産のそばの実を丁寧に石臼挽きし自家製紛をして、それを職人が一から手打ちしています。手打ちの作業は店内からも見ることが出来ます。手間を惜しまない花巻屋の逸品をぜひ召し上がってみてください。
KéFU スタッフ 河村
The restaurant offers a wide selection of Kyoto specialties such as Nishin-soba, Chirimen-sansho, Sudachi-soba, Kamo-namban, and homemade cola and ginger ale.
In particular, the soba, which has been passed down from generation to generation, is made from carefully selected Japanese buckwheat seeds that are stone ground and ground by hand.
The handmade process can be seen from inside the restaurant.
Please try Hanamaki-ya’s excellent products, which are made with the utmost care and attention to detail.
KéFU staff Yurika
https://maps.app.goo.gl/TPB3mnDNrvMHVY767